Lagets utstyr

Laget har en del utstyr til utlån. Se listen under for hva som er tilgjengelig.

For å avtale lån av utstyr ta kontakt med lagets utstyrsansvarlig.

Utstyr koordinator ivaretar daglig oppfølging av utstyret som utlån, reparasjoner og orden på lageret. Utstyr koordinator rapporterer til styrets utstyr ansvarlige.

Adressen til lageret er Wallemslien 18, 5165 Laksevåg. Innover mot Sjøkrigsskolen i Gravdal. Lageret er tilgjengelig døgnet rundt med koder til låsene som man får av utstyr koordinator. Inngangen er på oppsiden av bygget og der er det god parkeringsmulighet. Lageret vårt er i 4. etasje og det er traller og vareheis tilgjengelig for å frakte utstyret inne i bygget.

Når utstyr er hentet ut fra lageret skal det sendes en SMS til utstyr koordinator, og samme når utstyret er leverte tilbake. Informer også hvis du sier du skal hente, men ikke henter. Av og til kan det skje at to personer som bor nær hverandre skal låne utstyret, og da kan det avtales med utstyr ansvarlig at utstyret hentes hos den som har det.

Kravet for å låne laget sitt utstyr er at du er medlem og at du leverer utstyret tilbake til avtalt tid, rent og i god stand. Evt. skader må snarest meldes til utstyr koordinator.

For at flest mulig skal få mulighet til å låne utstyret er utlånstiden maks en uke, men i sesongen for slynging og vokssmelting er lånetiden maks 4 dager for dette utstyret. Har du behov for å låne over en litt lengre periode må dette avtales med utstyr koordinator, da det kan være mulig om ingen andre har booket utstyret i perioden.

Utstyret vi har er:

  • To fire rammers halvautomatiske slynger
  • En fire rammers slynge (børstet stål) drevet med håndkraft
  • En Sjøllis honningløsner
  • Diverse informasjonsplakater
  • To vokssmeltere
  • En Oksalsyredamper
  • Mange drakter til barn, diverse størrelser